Beste dierenvrienden,

Voor zover ik mij kan herinneren zijn dieren altijd een grote passie geweest en al op zeer jonge leeftijd was het voor mij duidelijk dat ze dan ook een heel belangerijke rol in mijn leven gingen spelen. Vanzelfsprekend heb ik dus gekozen voor de studies diergeneeskunde en 6 jaar later was mijn droom realiteit!

Na het behalen van mijn diploma in 2009, ben ik een jaartje gaan werken in een bekende dierenkliniek in Antwerpen om zoveel mogelijk kennis op te nemen. Dit was een zeer leerrijke ervaring die mij goed heeft voorbereid op mijn verdere beroepscarrière.

Na twee extra jaren ervaring in een privépraktijk begon het toch te kriebelen om een eigen praktijk op te starten en na een paar maanden verbouwingen was de opening van mijn praktijk in september 2012 in Overijse eindelijk een feit!

In Januari 2018 is na opnieuw maandelang verbouwen de praktijk eindelijk verhuisd naar Hoeilaart . Hier zal u dan ook af en toe mijn dochtertje Manon, mijn zoontje Martin of mijn hond Roxanne kunnen tegenkomen !