Welkom Philippine!

Welkom Philippine!

Altijd met een glimlach en bereid om te helpen, is ze onze nieuwe super gemotiveerde dierenarts assistente die de praktijk komt versterken! Het liefst brengt ze haar tijd door met dieren en geniet ten volle van hun aanwezigheid! Philippine heeft haar hele jeugd op het platteland gewoond en maakt deel uit van meerdere dieren vrijwilligersverenigingen. Ze heeft ook net een stage bij een spoed afdeling afgerond en heeft dus veel ervaring op dit gebied opgedaan.

U zult zeker op haar kunnen rekenen om voor uw kleine schatjes te zorgen! Met haar betrokkenheid en eindeloze energie zorgt ze ervoor dat de dagelijkse taken van de praktijk vlot verlopen en biedt ze ondersteuning bij consulten en operaties. Philippine zal ook het eerste aanspreekpunt zijn voor het ophalen van medicijnen en voeding.

U zult het plezier hebben om haar binnenkort te mogen ontmoeten! Aarzel niet om met ons contact op te nemen als u vragen hebt of een afspraak wilt maken voor uw huisdier, ze zal u hiermee met veel plezier verder helpen!